Coaching

‘In de haven is het schip veilig, maar dat is niet waarvoor het gebouwd is.’ William Shedd.

Als coach help ik uw doelen te realiseren. Loopt u wel ergens tegenaan, maar heeft u nog geen idee waar u naar toe wilt? Dan maken we eerst samen de doelen concreet. Ik coach zowel ondernemers, ZZP’ers als particulieren.

Ondernemers en ZZP’ers coach ik onder andere om:

  • Een leiderschapsstijl ontwikkelen die bij hen past.
  • Beter omgaan met stressvolle situaties.
  • Werkrelaties te verbeteren.

Particulieren willen gecoacht worden bij diverse levensvragen. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Wat voor mens wilt u zijn?
  • Hoe bereikt u uw levensdoel?
  • Wat vindt u van uw dagelijkse bezigheden?

Doel van coaching
De coachingsmethodes die ik hanteer verschillen per individu en per doelstelling. Menselijk gedrag vormt altijd het uitgangspunt. Draagt het eigen gedrag bij aan de oplossing of vormt het juist een belemmering daarvoor? Persoonlijkheid, omgeving, innerlijke staat en het bewustzijn zijn de factoren die ten grondslag liggen aan emoties en gedrag. Doel is u de regie te geven over uw leven, in plaats van het gevoel te hebben dat u wordt geleefd.

Hoe verander ik? Ontwikkeling & verandering.
Iedereen wil de regisseur zijn van zijn of haar eigen leven. Maar hoe bereikt u dat ideaal? Nadat de doelen geformuleerd zijn, gaat het om twee kernzaken: ontwikkeling en verandering. Sommige veranderingen vergen onderhoud; andere veranderingen leiden weer tot nieuw gedrag en inzicht. U zult moeten durven zijn wie u bent, en uw eigen beslissingen nemen. De juiste beslissingen zijn de beslissingen die goed zijn voor uw persoonlijke ontwikkeling. Mijn coaching is gericht op u. Samen realiseren we uw doelen!

Meer weten over coaching? Lees dan verder op deze website, bel (06) 4 555 27 60 of vul het contactformulier in. Ik hoor graag van u!

Questions and Answers signpost