Erhard Teunen: betrokken, enthousiast en zelfsturend

Betrokken. Enthousiast. Zelfsturend. Zo zou ik mijzelf in 3 woorden omschrijven. Het zijn ook 3 onmisbare eigenschappen in mijn werk als coach en adviseur.

Betrokkenheid + enthousiasme: essentieel voor ontwikkeling

Betrokkenheid is nodig om tot de kern van de zaak te komen. Loopt iemand vast in zijn of haar werk? Dan is er geen standaardantwoord. Er is geen strategie die voor iedereen werkt. Alleen door betrokken te zijn, actief te luisteren en het stellen van de juiste vragen, komen we samen tot een persoonlijke oplossing.

Ik kan mensen activeren, enthousiasmeren en motiveren. Zonder enthousiasme is verandering moeilijk realiseerbaar. Alleen een gemotiveerd mens, brengt verandering in zijn eigen leven teweeg. Waarom zou u alles alleen op moeten oplossen? Samen met mij ontwikkelt u zich sneller, doelgerichter en gemakkelijker.

Zelfsturing draagt bij aan ontwikkeling

Ten slotte is zelfsturing essentieel om wezenlijke verandering te realiseren. Alleen wie zelf gelooft, en vooral zelf ervaart, dat een ontwikkeling positief is, zal die verandering in zijn eigen leven blijvend willen doorvoeren. Mijn doel is niet om te vertellen ‘hoe het zit’, maar mensen begeleiden om hun eigen leven nog beter te regisseren. Met mijn jarenlange ervaring op P&O-gebied lever ik een bijdrage aan een goede werkomgeving, een prettige werksfeer en tevreden werknemers.

Mensen met wie ik werk waarderen mijn kalmte, humor en rust. Het draagt allemaal bij aan een ontspannen en positieve werksfeer. Meer weten over mij of mijn werkervaring? Neem contact op. U kunt mij bellen op (06) 4 555 27 60 of het contactformulier invullen.

Erhard stropdas 14-11-15

Leben Einzeln und Frei, wie ein Baum, und Brüderlich wie ein Wald, das ist unsere Sehnsucht.” Nazim Hikmet.