Individuele opstellingen

Persoonlijke aandacht

Er zijn mensen die het prettiger vinden om een individuele opstelling te maken, dan deel te nemen in een workshop familieopstellingen. Ze willen liever individuele aandacht en geen andere mensen bij hun belemmering, vraag of probleem. Een individuele opstelling is soms ook onderdeel van een coachingstraject.

Werkwijze individuele opstelling
Voor de opstelling is er ruimte voor een wederzijdse kennismaking. Ik spreek samen met u over het onderwerp dat u bezighoudt. In een individuele sessie zal ik afwisselend de rol van begeleider en representant op me nemen. We werken ook met een tafelopstelling. De systeemelementen zijn dan geen representanten, maar voorwerpen.

Waar u aan moet denken? Voorwerpen als: poppetjes, blokjes, magneetfiguurtjes, symbolen, gekleurde steentjes en A4-tjes. Er zijn mensen die hun eigen voorwerpen meenemen. Dit is prima. De voorwerpen nemen de positie in van: personen, groepen, thema’s en uzelf. Deze benadering is net zo doeltreffend als in een workshop.

Voordelen individuele opstelling.
Een individuele opstelling vindt plaats op afspraak. Voordeel: u kunt dan ook de locatie en het tijdstip bepalen. Voor ondernemers verzorgen wij organisatieopstellingen die op locatie gehouden kunnen worden met eigen representanten.

Aanmelden individuele opstelling?
Wilt u een workshop bijwonen of heeft u een onderwerp dat u bezighoudt? Meldt u zich dan nu aan voor deze mooie workshop via ons contactformulier. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging. Daarbij ook een factuur die binnen 14 dagen en in alle gevallen voor aanvang van de workshop door u wordt voldaan. Aanmelden of meer informatie aanvragen kan via het contactformulier of bellen met 06 4 555 27 60.

Het leven kan achterwaarts worden begrepen, maar dient voorwaarts te worden geleefd.’  Sören Kierkegaard.

Emoties, vrolijk en bedroefd