Logeeropvang

Rust en Ruimte voor onze logeerkinderen
Voor veel ouders van een kind met een verstandelijke beperking, gedragsprobleem en/of psychische beperking, is logeeropvang een onmisbare voorziening. Zorg en opvoeding van een kind met een beperking is intensief en kan ten koste gaan van de draagkracht van het gezin. Van tijd tot tijd logeren in een logeerhuis geeft het gezin de nodige ruimte om op adem te komen. Het geeft even tijd om aandacht te besteden aan andere dingen dan zorg.

Als we ouders regelmatig ontlasten, kunt u de zorg langer en beter volhouden.
Met een vast team van medewerkers bieden wij opvang voor kinderen met een verstandelijke beperking, gedragsproblemen en/of psychische beperking voor maximaal 7 kinderen per weekend.

Al 10 jaar een prima plek
Uw kind kan 1 keer per 4 weken van vrijdagavond tot zondagavond komen logeren. De logeeropvang in Finsterwolde (provincie Groningen) is een aangename plek om de rust en ruimte te vinden. Bovendien is Finsterwolde een mooie uitvalbasis voor activiteiten buitenshuis. Ook in de schoolvakanties kan uw kind een paar dagen bij ons doorbrengen.

Kleinschalig én veel persoonlijke aandacht
In een gezellige huiskamersfeer zijn er allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld: airhockey- en pooltafel, diverse bordspelen, knutselen, samen koken en thema-activiteiten.

Ook gaan we vaak naar buiten voor:

  • Evenementen (beurzen, jaarmarkten en tentoonstellingen).
  • Lichamelijke inspanning (balspelen, boogschieten, bowlen, golfen, kanovaren, klimpark, squash, tennis, wandelen en zwemmen).
  • Uitstapjes (attractiepark, bioscoop, creativiteit, musea, steden en vissen).

Wilt u meer weten over onze logeeropvang? Bel met Erhard Teunen 06 4 555 27 60
of vul het contactformulier in. Voor een foto-impressie klikt u hier.

Vliegers stijgen het hoogst tegen de wind in, niet met de wind mee.’  Winston Churchill